Gänglåsning, gängtätning & smörjning – Malmö

Vi är proffs på ytbehandling för dig i Malmö. Behöver du gänglåsning, gängtätning och smörjning och vill ha det bra gjort så har du kommit rätt, vi har jobbat med gänglåsning i över 60 år. Hos oss får dina produkter en professionell förbeläggning av fästelement med låsande, tätande och smörjande beläggning.

 

Vi utför även limning och vaxning.

Vilken gänglåsning behöver jag?

När du vänder dig till oss får du råd och hjälp genom hela processen. Du kan välja att köpa en färdig lösning eller så kan du måttbeställa en gänglåsning som passar dig.

Undrar du hur vi kan hjälpa dig med gänglåsning, gängtätning eller tätningsmedel?

Hör av dig!

Beställ ytbehandling i Malmö

Litet eller stort projekt, Vi fixar ytbehandlingen åt dig. Vill du komplettera med montering, packning och etikettering av limmade produkter så går det utmärkt.

Vi strävar ständiga efter att förbättra av både processer och vår miljöpåverkan.

Vad är gängtätning?

Gängtätning ersätter tätningar med lin, tejp, pasta och flytande lim. Gängorna skyddas mot extern påverkan, så som vibrationer och korrosion. Gängtätning kan enkelt appliceras på alla sorters gängstorlekar. Och du sparar tid vid monteringen.

Vilken typ av gänglåsning är lämplig för mina produkter?

Vi hjälper dig genom hela processen, från valet av produkt till tätning och kan skräddarsy resultatet efter dina specifika önskemål. Undrar du du något kring gänglåsning, gängtätning eller tätningsmedel?

Är du nyfiken på hur processen går till? Hör av dig till oss!